FB pixel

Tréning

Jelenleg is a vállalatok által leggyakrabban választott képzési forma, hiszen sokféle témában, csoportos formában, költséghatékonyan képezhetik munkatársaikat. A Developmen számos területen és témában valósít meg képzéseket felső- és középvezetők, illetve egyéb munkakört betöltők számára, melyek segítik a vállalat hatékony működését. Az általunk szervezett tréningek minden esetben zárt formában valósulnak meg, a megrendelő vállalat számára saját igény alapján, egyedi problémahelyzetre kialakítva.

Mi a tréning?

Legnépszerűbb, csoportok számára ár/érték arány tekintetében a leginkább megtérülő fejlesztési eszköz. Tudományosabban: olyan komplex képzési eljárás, amely keretében célorientált módon, meghatározott kompetenciák mentén történik fejlesztés, melynek során a résztvevők feldolgozzák a szükséges elméleti ismereteket és lehetővé teszik azok gyakorlati alkalmazásának kipróbálását is.

tréning

Akkor hatékony, ha

 

viszonylag homogén csoport 

előzetes képzettség, tudásszint, elvárás, cél esetén.

 

4-12 fős létszám

a jó tréning gyakorlatorientált (30% elmélet – 70% gyakorlat), a létszámkorlát garantálja, hogy minden résztvevő szerepeljen szituációs játékokban, feladatokban, és személyes fejlesztési javaslatokat is kaphasson a trénertől.

 

ha motiváltak a résztvevők

önként jelentkeztek vagy valamilyen módon látják a közvetlen hasznosságát a témának és/vagy ennek az eszköznek.

 Tudjuk, hogy nincs két egyforma szervezet vagy csoport sem, ezért igyekszünk megismerni minél alaposabban a hozzánk forduló vállalatot és a jövőbeli résztvevőket, hogy a valódi helyzetre, a valódi embereknek kínáljunk eredményes megoldási lehetőségeket a tréningek területén is.

csoportos képzés

Ezért minden egyes tréning előtt

  • megismerjük és megértjük a megbízónk helyzetét, az elérendő célokat és elvárt eredményt, milyen kompetenciákban szeretnének fejlődést elérni,
  • megoldási javaslatokat, folyamatokat, eszköztárat,
  • majd a megbízónkkal közösen választjuk ki a lehetőségek közül a számukra leghatékonyabbnak látszót,
  • mindehhez pedig szakmai és emberi oldalról leginkább értő kollégánkat delegáljuk (szakmai és szervezeti tapasztalat, felkészültség, módszertan, tudás alapján).

 

Tekintse meg tréningkínálatunkat!

vezetőfejlesztés

Vezetőfejlesztés

kommunikációfejlesztés

Kommunikációfejlesztés

Együttműködés-fejlesztés, csapatépítő tréningek

Együttműködés-fejlesztés, csapatépítő tréningek

Ön is a leghatékonyabb tréning megoldást keresi szervezete számára?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk!

Még hatékonyabbá tenné az élő képzéseket? - Microlearning!

  • Ön is gondolkodott már azon, hogyan lehetne azonos vagy éppen csökkentett költségkeretből növelni a vállalata tréningezettségét?
  • Vagy hogy lehetne olyan hatékony, ugyanakkor egyedi megoldást találni a képzésekre, amelyet a dolgozók is szívesen használnak, és még gazdaságos is?
  • Azt látja, hogy a hagyományos „élő” tréningek már nem elég hatékonyak?
  • Szeretné, ha nem csak egy szűk kör kaphatna képzéseket, hanem kiterjeszthetné ezt a lehetőséget a teljes vállalatára?
  • A „home office”, a kollégák munkaterhelése, vagy a telephelyek földrajzi széttagoltsága megnehezíti, hogy a dolgozók egész napos tréningeken vegyenek részt?

 

A fenti, és még sok más vállalati tanulást segítő igényre, vagy adott esetekben a tréningek hatékony kiváltására javasoljuk microlearning rendszerünket és kész képzési tartalmainkat az Ön számára! Növelje vállalata tanulási hatékonyságát és tudjon meg többet „Learn and Roll” elnevezésű microlearning rendszerünkről a szolgáltatás saját weboldalán itt!