FB pixel

Együttműködés-fejlesztés, csapatépítő tréningek

DISC tréning

A tréning a DISC elméleti alapjain (viselkedési stílusok, Dominancia, Befolyásolás, Kitartás, Szabálytisztelet) nyugvó olyan fejlesztési eszköztárral dolgozik, mely kiválóan alkalmas vezetői képzési folyamatok kiindulási pontjaként, együttműködés-fejlesztés, kommunikációfejlesztés, csapatépítés céljainak megvalósítására.

A résztvevők megismerik a rendszert (javasolt a tréning előtt kitölteni a DISC-tesztet), megtudják, hogy hol is helyezkednek el a csapatot alkotó egyének a DISC-modellben. Kipróbálják a jellemző működésmódokat a gyakorlatban, különféle játékos, izgalmas gyakorlatok során. 

DISC tréning

Ezen kívül megtanulják a 4 típus jellemvonásait, hogy az egyes viselkedéstípusú emberek,

  • hogyan vezethetőek,
  • hogyan motiválhatóak,
  • hogyan érdemes velük kommunikálni,
  • és mit érdemes elkerülni a kommunikáció során

ahhoz, hogy eredményesen vezethessék őket, vagy működhessenek együtt velük.

A tréningeket többféle forgatókönyv alapján lehet megvalósítani: pl. kincskeresés, főzés, vonatpálya építés kerettörténettel, outdoor és indoor változatban; de szívesen fejlesztjük tréningünket egyedi megrendelői igények alapján is!

Indoor és outdoor csapatépítő tréningek

A csapatépítő tréningek, team building programok fő célja az, hogy kizökkentve a résztvevőket mindennapi munkakörülményeikből, megismerhessék, ki az a kollégák között, aki logikájával, talpraesettségével ki tudja vezetni a csapatot a rendezők által tudatosan megtervezett nehézségekből. A játékok keretein belül pedig olyan visszajelzéseket adhatnak egymásnak, látszólag messze mutató konklúziók nélkül, amelyeket soha nem tettek volna meg a munkahelyen, és amelyek konfliktusok gócpontjai voltak.

outdoor csapatépítés

Hogyan működik mindez?

Indoor és outdoor tréningjeink végleges programját minden esetben a céget, a résztvevőket és aktuális helyzetüket megismerve alakítjuk ki. A célkitűzések elérésére leginkább megfelelő tréninget egyedi ötletekkel, magas színvonalon, precíz lebonyolítással és eredményorientált szemléletmóddal kivitelezzük.

 

Klasszikus csapatépítő tréningjeink széles skálája lefedi a 

 

vízisportok szerelmeseinek

pl. adriai vitorlástúrák, rafting, tavi gps túrák

 

a túrázás

pl. hegyi- és barlangtúrák

 

technikai sportok területét.

dzsipp, quad, kerékpár, tankvezetés stb.

fejlesztő csapatépítés

Fejlesztő csapatépítő tréningjeink

 

A különleges élmény megőrzése mellett képesek fejleszteni előre meghatározott kompetenciákat, készségeket pl. ügyfélorientáció, együttműködés és kommunikáció fejlesztésére létrehozott különleges csapatos főzőprogramunk, projektmenedzsment-alapú kreatív csapatversenyek, sárkányhajózás.

Ön is a leghatékonyabb tréning megoldást keresi szervezete számára?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk!